Stein: Brinem se za Neura, neće biti u formi za SP
Foto: EPA

Bivši golman Njemačke

Stein: Brinem se za Neura, neće biti u formi za SP

S. Bošković

Bivši golman fudbalske reprezentacije Njemačke Uli Stein zabrinut je kad je u pitanju povreda Manuela Neura. 

Golman Bayern Minhena i reprezentacije Njemačke je prošlog mjeseca po drugi put povrijedio stopalo lijeve noge, te se njegov oporavak očekuje za par mjeseci. 

Ipak, Uli Stein smatra da Neuer neće biti u pravoj formi kad počne Svjetsko prvenstvo u Rusiji. 

"Vjerujem da će se oporaviti do početka prvenstva, no brine me to što je drugi put povrijedio isto stopalo. Također, nisam siguran kako će se do početka Svjetskog prvenstva vratiti u optimalnu formu", rekao je Stein, pa dodao: 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Ukoliko Neuer ne bude igrao momčad će se morati nositi s tim. No, mislim da Joachim Löw može s ovom Njemačkom odbraniti titulu prvaka svijeta", zaključio je Stein. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi