"Sterling bi mogao propasti kao Wright-Phillips"

Legenda Liverpoola smatra

"Sterling bi mogao propasti kao Wright-Phillips"

Legendarni defanzivac Liverpoola Stephen Steve Nicol izjavio je da je Raheem Sterling napravio veliku grešku što je potpisao za Manchester City.

Nicol, koji je za Liverpool nastupao od 1981. do 1994. godine, smatra da Sterlingu prijeti propast.

"Kada sam vidio da je potpisao za City, shvatio sam da je napravio veliku grešku. Prijeti mu propast, a mogao bi završiti kao Wright-Phillips. On je otišao u Chelsea za veliki novac i nakon toga se izgubio sa fudbalske mape", zaključio je Nicol.

Raheem Sterling je za 67 miliona eura prošle sedmice prešao iz Liverpoola u Manchester City i tako postao najskuplji U21 igrač svih vremena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.