Sterling: City ima kvalitetnije igrače od Liverpoola
Foto:EPA

Crveni dres zamijenio nebesko - plavim

Sterling: City ima kvalitetnije igrače od Liverpoola

S. Bošković

Raheem Sterling priznao je da Manchester City ima kvalitetnije igrače od onih koje ima njegov bivši klub, Liverpoola. 

Engleski internacionalac potpisao je za Građena ovog ljeta. Klub s Etihada je za njega platio 49 miliona funti, a Sterling je u 15 utakmica u svim takmičenjima postigao šest pogodaka. 

"U Cityju ima mnogo iskusnijih fudblera. Naravno, bilo je sjajnih igrača i u Liverpoolu, ali moji suigrači ovdje su kvalitetniji i to se može vidjeti na terenu", rekao je Sterling, te je još dodao: 

"Iznenađen sam načinom na koji se ovdje igra. Sve je brzo i na terenu igramo atraktivno. Drago mi je što sam ovdje", zaključio je fudbaler koji je bio velika nada Liverpoola. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sterling bi se trebao naći u sastavu Cityja za ligaški meč protiv Aston Ville koji se igra u nedjelju.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije