Sterling nema nimalo poštovanja prema Liverpoolu

Objasnio zašto je došao u City

Sterling nema nimalo poštovanja prema Liverpoolu

E. Škorić

Engleski reprezentativac Raheem Sterling objasnio je zašto je napustio Liverpool.

Sterling je iz Liverpoola prešao u Manchester City 2015. godine, te je jedan do glavnih igrača u sastavu Pepa Guardiole, a u međuvremenu je malo bocnuo svoje bivše saigrače i navijače kluba u kojem je stekao slavu.

"Otišao sam iz Liverpoola kako bih igrao uz igrače koji su najbolji na svijetu, kao što su Aguero, Silva, Toure...", rekao je Sterling, a njegova izjava mogla bi se protumačiti kao: "U Liverpoolu nije bilo onih koji su znali da igraju".

"Da bih se razvijao moram da igram s najboljima i to je razlog zbog kojeg sam sada ovdje. Nisam se puno omišljao kada sam saznao da me City želi potpisati", dodao je Sterling.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi