Sterling za trijumf Redsa, debitovali Marković i Can

Liverpool bolji od Olympiakosa

Sterling za trijumf Redsa, debitovali Marković i Can

E. Škorić

Nogometaši Olympiakosa i Liverpoola odmjerili su snage u sklopu  Internacionalnog kupa u Sjedinjenim Američkim Državama.

U prvom kolu grupe B Internacionalnog kupa je grčki klub razbio Milan s 3:0, ali je protekle noći poražen od Liverpoola, kojem je ovo bio prvi meč na turniru u SAD-u.

Redsi su slavili minimalnu pobjedu (1:0), a pogodak za trijumf postigao je Raheem Sterling još u šestom minutu susreta. Engleski reprezentativac je sa svega pet metara matirao protivničkog golmana. 

Meč je odigran na Solider Field stadionu u Chicagu, a za Redse su debitovali Emre Can i Lazar Marković. Od prve minute igrali su Jones, Johnson, Skrtel, Toure, Enrique, Gerrard, Henderson, Can, Sterling, Marković i Sturridge.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U grupi B pored pomenutih Liverpoola, Olympiakosa i Milana nastupa i Manchester City, dok u grupi A ovog jakog nogometnog turnira nastupaju Manchester United, Roma, Inter i Real Madrid.
 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.