Stigla nova ponuda za Payeta

Marseille povećao ponudu

Stigla nova ponuda za Payeta

Francuski krilni fudbaler Dimitri Payet sve je bliži odlasku iz ekipe West Ham Uniteda.

Payet je nedavno zatražio transfer jer ne želi više igrati u West Hamu, a od tada ekipa Marseillea čini sve da ga vrati u svoje redove.

Oni su prošle sedmice poslali ponudu od oko 22 miliona eura, ali West Hamu to nije bilo dovoljno pa su ponudu odbili. Ipak, Marseille ne odustaje pa su poslali novu ponudu za ovog fudbalera i to u iznosu od 30 miliona eura.

Engleski mediji poručuju da ni to neće biti dovoljno West Hamu koji navodno želi pet miliona eura više za Payeta. Podsjetimo da je Francuz ove sezone odigao 18 mečeva te je postigao dva gola uz sedam asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi