Stigla ponuda: Icardi odlazi, poznato ime novog kluba?

West Ham želi napadača Intera

Stigla ponuda: Icardi odlazi, poznato ime novog kluba?

E. Čaušević

Argentinski fudbaler Mauro Icardi posljednjih desetak dana nalazi se u centru pažnje zbog svađe s navijačima Intera.

Iako ima tek 23 godine ovaj argentinski napadač odlučio je da napiše svoju autobiografiju u kojoj je govorio o svađi s navijačima Intera nakon meča sa Sassuolom. Stvari između njega i navijača taman su se izgladile, ali su sada postale veliki skandal zbog njegove knjige.

Navijači su bijesni što je Icardi uopšte govorio o tome, te su mu poručili da su razočarani. Iako su tražili od njega da preda kapitensku traku na kraju to Icardi nije uradio. Argentinac je ovog ljeta ostao u Interu iako je imao mnoge ponude, ali sada navijači od njega traže da napusti Meazzu.

Italijanski mediji danas su objavili informaciju koja je razveselila navijače Intera. Naime, špekuliše se da bi Icardi već u januaru mogao napustiti italijanski klub i karijeru nastaviti u Engleskoj.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kompletnu situaciju pokušava da iskoristi West Ham koji je poslao ponudu od 25 miliona eura za Icardija. Jasno je da Argentinac mnogo više vrijedi od toga, ali je svađa s navijačima očigledno utjecala i na njegovu cijenu. Iz londonskog kluba poručili su da su spremni da ponude Interu rješenje kako bi popravili atmosferu među igračima, ali i navijačima.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi