Stigla ponuda: Manolas napušta Romu?

Karijeru nastavlja u Rusiji?

Stigla ponuda: Manolas napušta Romu?

E. Čaušević

Grčki fudbaler Kostas Manolas ovog ljeta mogao bi napustiti redove Rome iako je veoma važna karika u odbrani rimske ekipe.

Manolas se dosta povezivao sa prelaskom u Inter, ali se Roma nije uspjela dogovoriti s klubom s Meazze oko visine obeštećenja. Iako su nakon toga objavili da neće pustiti grčkog defanzivca da ide, čini se da su se čelnici Vučice ponovo predomislili.

Italijanski mediji prenose da je na adresu Rome stigla ponuda za Manolasa iz Zenita. Ruski tim je spreman da plati 30 miliona eura za ovog grčkog reprezentativca, a navodno, Roma ozbiljno razmišlja da prihvati ovu ponudu ruske ekipe.

Pojedini mediji na Apeninima čak su spomenuli i sukob koji je Manolas imao s Edinom Džekom u Zenici, te navode da je i to jedan od razloga zbog kojih bi Grk mogao napustiti Olimpico. Ovaj 26-godišnji fudbaler s Romom ima ugovor do ljeta 2019. godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Manolas je u Romu stigao prije tri godine iz Olympiakosa, a Roma ga je platila 13 miliona eura. Pored Intera, ovog ljeta povezivao se s prelaskom u Chelsea i Arsenal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti