Stigla ponuda za Belottija koju niko nije očekivao

Ništa od Chelseaja, ide u PSG?

Stigla ponuda za Belottija koju niko nije očekivao

E. Čaušević

Italijanski napadač Andrea Belotti nakon sjajne sezone u dresu Torina ovog ljeta nalazi se na meti mnogih klubova.

Belotti je prošle sezone bio najbolji strijelac Torina, te je svojim sjajnim igrama privukao interes mnogih klubova. Ranije se govorilo da će Belotti svoju karijeru nastaviti u Chelseaju, no Torino je potvrdio da nije dobio ponudu sa Stamford Bridgea.

Italijanski mediji prenijeli su danas da bi Belotti nakon svega na kraju mogao u PSG. Navodno, francuski klub je pokazao veliki interes za ovog napadača, te je odlučio poslati zvaničnu ponudu.

PSG je spreman da plati oko 80 miliona eura za Belottija, no teško da će Torino prihvatiti ovu ponudu. Italijanski klub je ranije poručio da Belotti može ići samo u slučaju da neko aktivira njegovu otkupnu klauzulu koja iznosi 100 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi