Stigla prva ponuda: Real Madrid krenuo po Dybalu

Kraljevski klub želi Argentinca

Stigla prva ponuda: Real Madrid krenuo po Dybalu

E. Čaušević

Čelnici Juventusa prije nekoliko dana saopštili su da su odbili ponudu od Barcelone za Paula Dybalu.

Barcelona je ovog ljeta ponudila 80 miliona eura za argentinskog napadača, ali je Stara dama odbila ponudu katalonske ekipe. Italijanski mediji danas su prenijeli da na adresu Juventusa stigla nova za Dybalu.

Navodno, Real Madrid je kontaktirao čelnike Juventusa jer želi da se dogovori oko transfera mladog Argentinca. Florentino Perez je spreman da plati 100 miliona eura za Dybalu, a Juventusu će ponuditi da se ovaj trasfer ostvari tek u ljeto 2018. godine.

Kraljevski klub ne može dovoditi igrače naredna dva prijelazna roka i to je glavni razlog što neće još uvijek krenuti po Dybalu. Argentinac je u Juve stigao prošlog ljeta za 32 miliona eura, a nakon samo jedne sezone cijena mu je drastično porasla.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi