Štilić opet briljira, autor dva gola u razbijanju Gornika

Wisla napunila mrežu domaćina

Štilić opet briljira, autor dva gola u razbijanju Gornika

Wisla iz Krakowa gostovala je večeras kod Gornika u okviru 12. kola poljske Ekstraklase. Gosti su slavili rezultatom 5:0. 

Prvi pogodak za Wislu postigao je Semir Štilić u 38. minuti susreta i tako postavio rezultat prvog poluvremena. Na otvaranju drugog poluvremena gosti potižu još dva gola. Oba puta mrežu Gornika zatresao je Brozek u 48. i 61. minutu susreta. 

Svoj drugi pogodak na ovom susretu bh. internacionalac Semir Štilić postigao je u 78. minuti susreta. Svoj hat-trick Brozek je kompletirao u 84. minuti susreta i tako postavio konačni rezultat. 

Poljska, Ekstraklasa, 12. kolo: 

Gornik - Wisla 0:5 (Štilić 38, 78, Brozek 48,61,84)

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.