Štilić pogodio u novoj Wislinoj pobjedi

Još uvijek bez poraza

Štilić pogodio u novoj Wislinoj pobjedi

Wisla iz Krakova i naš Semir Štilić nastavljaju pružati sjajne partije u poljskoj Ekstraklasi.

U okviru osmog kola Wisla je gostovala protiv ekipe Zawisza, a konačni rezultat glasio je 4:2 za prvoplasiranu ekipu šampionata. Wisla je u prednost došla u prvoj minuti autogolom Wojcickog, da bi u drugom poluvremenu domaćin golovima Carlosa i Wagnera preokrenuo rezultat u 58. i 60. minuti. 

Pavel Brozek u 75. minuti donosi poravnanje Wisli a samo četiri minute kasnije Stepinski pogađa za novu prednost gostujućeg tima. U 89. minuti je Drygas skrivio jedanaesterac, a loptu je namjestio naš internacionalac Semir Štilić koji je po običaju bio precizan. 

Štilić je tako postavio konačni rezultat utakmice, a Wisla je ubilježila petu pobjedu u osam utakmica. Preostale tri su remizirali, što je dovoljno za prvu poziciju na tabeli Ekstraklase.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti