Štilić trenutno top priča poljskih medija

Igrač Wisle oduševio javnost

Štilić trenutno top priča poljskih medija

E. Škorić

Štilić je u razgvoru za poljske medije otkrio da je sa šest godina išao u Portugal.

“Boravio sam u Portu pet godina. Tada je moj otac Ismet igrao u portugalskom drugoligašu. Zatim smo se vratili u Sarajevo, a ja sam počeo igrati u Željezničaru”, kazao je Štilić, koji u Krakowu živi sam.

“Volim ići u šetnje, u kino ili se opustiti kod kuće. Dosta pažnje vodim o tome šta i koliko jedem. Ne koristim nikakve posebne načine ishrana, ali pažljivo biram hranu”, dodao je Štilić, koji nije ljubitelj poljske kuhinje.

“Većina vaših obroka sastoji se od svinjetine i ja kao musliman ne jedem to meso”.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Zanimalo je poljske novinare i to da li Semir posti za vrijeme Ramazana. “Profesionalni sam igrač i to mi škodi. Ne mogu dopustiti da izgubim snagu i ispadnem iz forme. Trudim se da činim dobro i molim se, a roditelji su mi uvijek govorili da ne smijem nikome ništa loše učiniti”. 

Za kraj, istakao je da njegov tim može do titule u Ekstraklasi: “Budemo li svi zdravi, imamo tim koji može svakoga pobijediti u Ekstraklasi”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.