Štiliću propali pregovori s dva kluba

Traži novi klub

Štiliću propali pregovori s dva kluba

Bh. internacionalac Semir Štilić i dalje čeka na novi angažman. 

Povratak u Wislu iz Krakowa za Štilića se nije ispostavio kao najbolji potez u karijeri. Nakon svega šest mjeseci saradnje između dvije strane je došlo do sporazumnog raskida saradnje, pa je Štilić ponovo postao slobodan igrač. 

O tome gdje bi ovaj 29-godišnji bh. fudbaler mogao nastaviti karijeru mnogo se špekuliše. Poljaci pišu kako je Štilić proteklih dana pregovarao sa tamošnjim prvoligašima Wislom Plock i Termalicom, no da do dogovora nije došlo.

"Moj agent je u pregovorima s nekoliko klubova. Postoji interes. U narednim danima bi trebao riješiti pitanje novog kluba. Zasad sam u Sarajevu, treniram invidualno i čekam vijesti", kazao je Štilić za poljske medije. 

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Nije isključena ni opcija da se Štilić vrati u Tursku, gdje ga želi Osmanlispor za koji igra Avdija Vršajević, a od ranije je 'na stolu' i jedna ponuda iz Malezije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi