Stiže veliko pojačanje: Jese odabrao Romu?

Španac donio odluku?

Stiže veliko pojačanje: Jese odabrao Romu?

M. Šljivak

Španski fudbaler Jese Rodriguez veoma je blizu potpisa za Romu.

Ovaj 23-godišnji fudbaler je prethodnog ljeta prešao iz Real Madrida u francuski PSG za 25 miliona eura, ali u Parizu je proživljavao najteže trenutke u karijeri.

Jese je spreman za odlazak iz redova francuskog prvaka. Interes za njegovim uslugama je ogroman, ali čini se kako je pobjedu odnijela Roma.

Vučica bi u ovom fudbaleru dobila novu napadačku dimenziju, a svakako bi od njegovog dolaska profitirao i prvi strijelac tima Edin Džeko.

Trener Unai Emery davao je Jeseu mizerno malo minuta za igru u PSG-u. Španac je odigrao ukupno 14 utakmica, no na terenu je proveo svega 368 minuta u svim takmičenjima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

To ga nije zadovoljilo i on će u januaru vjerovatno napustiti klub s Parka Prinčeva.

Pored Rome, interes za ovog fudbalera pokazivali su engleski klubovi Liverpool i Tottenham, te španski Las Palmas.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi