Stižu bolji dani: Bajić dobija novog trenera?

Oddo umjesto Del Nerija?

Stižu bolji dani: Bajić dobija novog trenera?

E. Čaušević

Fudbaleri Udinesea poraženi su na domaćem terenu protiv Cagliarija (0:1) u okviru 13. kola Serije A.

Za Udinese je ovo bila već osmi poraz u ovoj sezoni i jasno je da se klub iz Udina nalazi u rezultatskoj krizi ove sezone. Iskusni stručnjag Luigi Del Neri je već "preživio" nekoliko otkaza, ali čini se da mu ovaj put neće biti spasa.

Prema pisanju italijanskih medija čelnici Udinesea odlučili su da se zahvale Del Neriju na saradnji, te se danas očekuje potvrda njegovog otkaza. Navodno, na njegovo mjesto treba bi doći bivši trener Pescare, Massimo Oddo.

Ova promjena mogla bi donijeti promjene i Riadu Bajiću koji od dolaska u Udinese nije imao previše šanse na igru. Ukoliko Oddo preuzme klupu kluba iz Udina bh. napadač bi konačno mogao dobiti veću minutažu u svojoj novoj ekipi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi