Nakon poraza od Borussije

Stojčev: U Njemačku idemo po pobjedu

Fudbaleri Sarajeva poraženi su sa 3:2 u prvoj utakmici play-off runde protiv Borussije M'gladbach. Imali su izabranici nekoliko odličnih prilika za kojima mogu žaliti, a jedna od njih je svakako udarac Miloša Stojčeva na samom početku susreta, iz četvrte minute.

"Stvarno je šteta, mislim da smo imali više loptu u svojim nogama, te da je igra bila na našoj strani. Igrali smo, postizali smo golove. Stisli smo 1:2, stigli na 2:2, primili smo nesretno taj treći gol. Jednostavno nismo imali sreće. Mislim da smo zadovoljili, te da smo odigrali jako kvalitetno protiv jedne kvalitetne ekipe iz 'lige petice'. Ne mogu da kažem da sam igrom, ali svakako da rezultatom nisam", rekao je plejmejker bordo tima Miloš Stojčev.

Uprkos porazu fudbaler Sarajeva smatra da on i njegovi saigrači još uvijek imaju svoje šanse u revanš susretu.

"Priča nije završena. I protiv Norvežana, i protiv Grka smo gubili ovdje, pa smo to stizali. Borussija je svakako ozbiljnija ekipa, ali se nećemo predati. Da smo zamijenili dresove vjerovatno bi svi mislili da smo Borussija. U Njemačku idemo po pobjedu, idemo da izvučemo što bolji rezultat za nas. Međutim, između toga mi imamo utakmicu sa Velikom Obarskom i svakako moramo da se okrenemo toj utakmici", kazao je Stojčev na kraju.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.