Stojković: Upucajte me prvog ako ne bude dobro
Foto: EPA

Vratio se na gol Partizana

Stojković: Upucajte me prvog ako ne bude dobro

E. Škorić

Vladimir Stojković vratio se u redove Paritzana i nada se da može biti od pomoći ekipi.

Dao je na početku zanimljivu izjavu, što najbolje govori s koliko ozbiljnosti i motiva stiže u Beograd.

"Tu sam prvi da pucate u mene ako bude nešto loše, a nadam se da neće biti. Svjestan sam šta se očekuje od mene i uhvatio sam se za to jer moram da pomognem klubu i sebi", rekao je Stojković novinarima na stadionu Partizana, prenosi B92.

U Partizanu je branio od ljeta 2010. do januara 2014. godine i sada će nositi broj 88. Ponikao je u Crvenoj zvezdi, a bio je još član Nantesa, Sportinga, Ergotelisa, Maccabi Haife, Nottinghema...

"Probaću da se odužim na najbolji način na terenu. Bilo je svakakvih sufliranja od prijatelja, poznanika, neprijatelja... Prvi put se osjećam baš kako golman treba da se osjeća. Nemam fizičkih problema", kazao je Stojković.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi