Stoke City se pojačao iz Real Madrida

Molina iz Reala u Stoke

Stoke City se pojačao iz Real Madrida

M. Šljivak

Engleski Stoke City doveo je u svoje redove veznog igrača Real Madrida Sergija Molinu.

Ovaj 19-godišnji fudbaler prošao je omladinske selekcije Reala. Ipak, kao i veliki broj mladih fudbalera, nije dobio šansu da se pokaže na Santiago Bernabeu.

Odlučio se na odlazak iz Madrida. Dobio je nekoliko dobrih ponuda, a potpisao je danas trogodišnji ugovor sa Stoke Cityjem.

Molina je bio kapiten svih omladinskih selekcija Reala. Od U-10 do u-19 selekcije je bio vođa na terenu, ali na njegovu žalost, nikad nije dobio šansu da se nametne u prvom timu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

On će se tako pridružiti još jednom nekadašnjem igraču Reala, Joseluu, koji je također potpisao za tim s Britannia stadiona.

Mladi 19-godišnji fudbaler igra na poziciji defanzivnog veznog, a prvu sezonu će nastupiti za mladi tim Stokea.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.