Stoke otkupio Pennantov ugovor

Stoke otkupio Pennantov ugovor

Jermaine Pennant je postao stalni igrač Stoke Cityja nakon što je pola sezone proveo na Britannia Stadionu kao posuđen igrač.

Poslije neuspješne sezone u Španiji u redovima Zaragoze, Pennant je prešao u redove Stoke Cityja kao posuđen igrač, a sada je potpisao ugovor sa Lončarima na dvije i pol godine.

"Mislim da svi znaju kako se osjećam ovdje. Sve je fantastično. Proveo sam ovdje nekoliko mjeseci, ali osjećam se kao da sam ovdje već godinama", rekao je Pennant nakon potpisivanja ugovora, dodavši:

"Sretan sam što sam sada potpisao sa Stokeom dugoročno i što igram u najjačoj ligi na svijetu".

"Ovo je fantastična vijest, svi smo ovo htjeli. Jermaine je veliki ljubimac navijača. Drago nam je što je postao naš igrač", rekao je menadžer Stokea, Tony Pulis.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.