Stradala i Fiorentina: Još jedna Ronaldova golčina
Foto: Screenshot

Real bolji u prijateljskom susretu

Stradala i Fiorentina: Još jedna Ronaldova golčina

Real Madrid i Fiorentina su večeras odigrali prijateljsku utakmicu na Santiago Bernabeu, a domaćini su na kraju slavili rezultatom 2:1, uz sjajan pogodak Cristiana Ronalda.

Ipak, gosti su prvi poveli. Gol za Fiorentinu postigao je, već u četvrtoj minuti, Veretout, na asistenciju Diasa.

Nije se dugo, međutim, čekalo na odgovor Reala. Nakon samo tri minute mladi Borja Mayoral poravnava na 1:1, a asistent je bio Cristiano Ronaldo koji će u 33. minuti pružiti svim gledateljima još jedan trenutak za pamćenje.

Sjajni Portugalac je na lijevom boku primio pas Thea Hernandeza, a potom se u svom stilu namjestio i raspalio po lopti. Golman Fiorentine nije imao nikakve šanse, a Ronaldo je postavio, ispostaviće se, konačnih 2:1.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U drugom poluvremenu nisu viđeni golovi, a priliku, na obje strane, je dobio veliki broj igrača koji su susret počeli na klupi.



Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi