Stravična povreda Aydina Yilmaza, fudbaleri u šoku

Fudbaler Galatasaraya doživio tešku povredu

Stravična povreda Aydina Yilmaza, fudbaleri u šoku

Galatasaray je danas u okviru Kupa Turske igrao protiv Elazigspora, a utakmicu je obilježila stravična povreda saigrača našeg Izeta Hajrovića, Aydina Yilmaza. 

Yilmaz je povredu pretrpio u 21. minuti susreta. Radi se o prelomu lijeve noge, a do povrede je došlo nakon što je Yilmaz pokušao zaustaviti fudbalera Elazigspora Ozkana. Nakon povrede Yilmaza, Ozkan je bio šokiran, kao i svi fudbaleri oba tima na terenu, a podršku mu je pružio Dider Drogba.

Utakmica je završena minimalnim trijumfom Elazigspora, a jedini strijelac na susretu bio je upravo Ozkan. Ozkan je na samom kraju susreta dobio i crveni karton. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.