Strootman mora na operaciju, Van Gaal mijenja plan?

Vuče povredu koljena

Strootman mora na operaciju, Van Gaal mijenja plan?

Sjajni veznjak Rome Kevin Strootman morat će na operaciju koljena zbog koje će minimalno mjesec dana izbivati s terena.

Ovaj 24-godišnjak već duže vrijeme vuče nezgodnu povredu koljena zbog koje je propustio i Svjetsko prvenstvo u Brazilu gdje je njegova Holandija osvojila bronzu.

To je na Holanđanina ostavilo velike posljedice a podatak da je nekada standardni član udarne postave Rome posljednji put zaigrao od prve minute za rimski tim još 9. decembra prošle godine govori dovoljno o tome koliko su ga unazadili svi ti problemi.

Poznato je da je Louis Van Gaal veliki ljubitelj ovog fudbalera kojeg je svim silama želio dovesti u Manchester United, što je bilo i više nego izvijesno. 

Pitanje je hoće li nakon ove informacije doći do promjene plana na Old Traffordu jer vrlo vjerovatno Strootman više nikada neće biti isti igrač kao što je bio prije povrede. U svakom slučaju, ne bi bio ni prvi ni posljednji takav primjer...

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.