Strootman postaje jedan od najplaćenijih igrača Serije A

Roma mu nudi novi ugovor

Strootman postaje jedan od najplaćenijih igrača Serije A

A. Beganović

Holandski veznjak Kevin Strootman mogao bi uskoro potpisati novi ugovor s Romom.

Strootman se u posljednje vrijeme povezivao s brojnim klubovima, no u Romi ga žele zadržati, pa će mu ponuditi novi petogodišnji ugovor sa znatno boljim finansijskim uslovima.

Holandski veznjak trenutno zarađuje 79.000 funti sedmično, a ukoliko potpiše novi ugovor zarađivat će 182.000 funti sedmično, te će biti jedan od najplaćenijih igrača u Seriji A.

Podsjetimo, Strootmaan je operisao ligamente koljena i pojavile su se informacije da je njegova karijera dovedena pod znak pitanja, no i pored toga Roma mu je spremna ponuditi novi ugovor.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.