Sturm porazio Ried, Anel Hadžić igrao svih 90 minuta

Bundesliga Austrije

Sturm porazio Ried, Anel Hadžić igrao svih 90 minuta

Pogotkom postignutim šest minuta prije kraja Sturm iz Graza upisao je novu pobjedu, ovog puta nad Riedom rezultatom 2:1. 

Schloffer je domaći tim doveo u vodstvo u posljednjem minutu prvog poluvremena, dok je izjednačio Moschi dvanaest minuta prije kraja.

Konačnih 2:1 šest minuta prije kraja postavio je Kainz. Anel Hadžić igrao je svih 90 minuta u pobjedničkom timu.

Emir Dilaver odigrao je samo prvo poluvrijeme u domaćem trijumfu nad Wolfsbergerom rezultatom 3:1. Gosti su na pauzi imali prednost koju je donio Seebacher, da bi preokret u nastavku kreirao sjajni Hosiner koji je postigao hat trick.

Novi šampion Salzburg trijumfovao je na gostovanju kod Admire rezultatom 3:2, dok je iznenađenje pripredio fenjeraš Innsbruck na svom Tivoliju savladavši Neustadt rezultatom 3:1.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.