Sturridge došao na trening, Klopp ga poslao kući

Ima problema s gripom

Sturridge došao na trening, Klopp ga poslao kući

E. Čaušević

Engleski napadač Daniel Sturridge i dalje muku muči sa statusom u Liverpoolu jer još uvijek se nije izborio za mjesto u početnom sastavu Redsa.

Sturridge u posljednje vrijeme ima problema sa povredama, ali se prije nekoliko sedmica konačno oporavio i stavio na raspolaganja Jurgenu Kloppu. Ipak, njemački stručnjak i ne računa baš na Engleza koji utakmice Liverpoola većinom posmatra sa klupe za rezervne igrače.

Zanimljiva situacija desila se danas na treningu Redsa na kojem je Sturridge bio svega nekoliko minuta. Engleski napadač je već nekoliko dana prehlađen, ali je trenirao s ostatkom ekipe. 

No, na iznenađenje mnogih Klopp ga je danas odlučio poslati kući jer ne želi rizikovati da prehlada zahvati ostatak tima. Trener Liverpoola poručio je Sturridgeu da ne dolazi na treninge dok se ne oporavi u potpunosti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, ovaj potez njemačkog stručnjaka mediji na Otoku protumačili su kao još jedan signal Sturridgeu da potraži novi klub. Nekadašnji napadač Cheseaja će prema svemu sudeći na kraju ove sezone biti primoran da promijeni sredinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti