Sturridge postigao gol i odmah se povrijedio

Nevjerovatno

Sturridge postigao gol i odmah se povrijedio

E. Čaušević

Fudbaleri Liverpoola večeras su savladali Bayern sa visokih 3:0 u prijateljskoj utakmici.

Redsi su se ovom pobjedom plasirali u finale Audi kupa koji se igra tradicionalno u Minhenu pred novu sezonu. Liverpool je iznenadio Bavarce, te je slavio lakše od očekivanog sa 3:0.

Treći gol za engleski klub u samom finišu utakmice postigao je Daniel Sturridge. Ovaj napadač je imao dosta problema s povredama u prošlosti i činilo se da se konačno vraća u formu. 

Sturridge je na sjajan način zatresao mrežu Bayerna, ali se tom prilikom povrijedio i morao je napustiti teren. Karijera Sturridgea u Liverpoolu se oslikala u tih nekoliko sekundi, od postizanja golova do povreda.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi