Sturridge: Trudim se, ali nemam sreće ove sezone

Nedostaje taj faktor

Sturridge: Trudim se, ali nemam sreće ove sezone

E. Škorić

Napadač Liverpoola Daniel Sturridge smatra da igra dobro ove sezone, ali da nema sreće.

Sturridge je u tri utakmice u novoj sezoni postigao jedan gol u sastavu Liverpoola. Može on bolje, i sam je toga svjestan, ali tvrdi da mu nedostaje i malo sreće.

“Pokušavam da igram što bolje, no ove sezone nemam baš sreće”, rekao je Sturridge za talkSport.

“Moj otac i moj stric su u prošlosti imali iste povrede mišića kao i ja. Imam brzinu i možda to mišiće čini ranjivim. Osjetljiv sam na povrede mišića”, kazao je, zaključivši na kraju:

“I dalje naporno radim i brinem o svom zdravlju. Želim napredovati, želim postizati što više golova”. Engleski reprezentativac posljednju povredu zadobio je 18. oktobra na treningu Redsa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.