Stuttgart napušta osam igrača, među njima i Ibišević

U ljetnom prelaznom roku Švabe obnavljaju ekipu

Stuttgart napušta osam igrača, među njima i Ibišević

A. Beganović

Trenutno posljednjeplasirana ekipa Bundeslige, VFB Stuttgart, u ljetnom prelaznom roku će obnoviti ekipu bez obzira igrale Švabe u elitnom rangu ili u popularnoj "cvajti".

Prema pisanju njemačkih medija osam igrača će u ljetnom prelaznom roku sigurno naapustiti Stuttgart, a među njima je i naš reprezentativni napadač Vedad Ibišević.

Pored Ibiševića na listi igrača na koje prema pisanju njemačkih medija, Stuttgart neće više računati su Mohammed Abdellaoue, Karim Haggui, Thorsten Kirschbaum, Moritz Leitner, Konstantin Rausch, Oriol Romeu i Sercan Sararer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.