Suarez bi mogao van terena na duži period?

Urugvajac zadobio povredu zadnje lože

Suarez bi mogao van terena na duži period?

D. Vejo

Napadač Barcelone Luis Suarez povrijedio se večeras tokom finalnog meča Kup kralja protiv Seville, gdje je njegov tim slavio rezultatom 2:0.

Urugvajac je tokom meča tačnije u 55. minuti zadobio povredu zadnje lože nakon čega je morao napustiti teren. On je na dubinsku loptu svog saigrača ispružio nogu kako bi istu primio, nakon čega se uhvatio za desnu nogu i pao na travu. Bolan izraz na licu Urugvajca dok je izlazio sa terena baš i ne govori da je riječ o lakšoj povredi.

Nakon što stručni medicinski tim obavi detaljne preglede, znat će se da li je riječ o ozbiljnijoj ili lakšoj povredi.

Podsjetimo, povrede ovakvog tipa mogu trajati između dvije do osam sedmica, ali čak i do tri mjeseca u zavisnosti o kojem se stepenu radi. 

Kako je to sve izgledalo, pogledajte u video prilogu...


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije