Suarez: Danas smo prosuli dva boda

Barca remizirala protiv Reala

Suarez: Danas smo prosuli dva boda

E. Čaušević

Barcelona je danas na domaćem terenu remizirala protiv Real Madrida odigravši 1:1.

Katalonski klub je na početku drugog poluvremena stigao do prednosti kada je mrežu Real Madrida zatresao Luis Suarez. Ipak, u samom finišu utakmice kraljevski klub je stigao do remija nakon pogotka Ramosa.

"U ovom meču smo sigurno prosuli dva boda, učinili smo sve da slavimo, ali to je fudbal. Bili smo superiorniji i kvalitetniji tim danas, ali kada ne privedete utakmicu kraju onda se desi ovo. Real nam bježi šest bodova i sada samo možemo čekati njihove greške", rekao je Suarez nakon meča.

Real Madrid je i dalje ubjedljivo prvi na tabeli španske La Lige sa 34 boda, dok je Barcelona trenutno na drugoj poziciji sa šest bodova manje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi