Suarez: Fudbal nekada nije fer

Barcelonin Urugvajac nakon utakmice sa Celtom

Suarez: Fudbal nekada nije fer

Barcelona je sinoć u okviru desetog kola španske Primere na svom Camp Nou poražena od Celte rezultatom 1:0. 

Redali su Katalonci prilike pred golom ekipe iz Viga, ali je odlično branio golman gostujuće ekipe, Alvarez. Svoj debi pred domaćim navijačima upisao je i Urugvajac, Luis Suarez.

"Ostao je gorak osjećaj, jer rezultat nije dobar za nas. Međutim sada moramo podići glavu i nastaviti dalje. Ima utakmica kada lopta jednostavno ne želi u gol. Golman je odigrao u vrhunski susret također," kaže Suarez i dodaje: 

"Stvorili smo veliki broj prilika, a li golman je sve odbranio. Fudbal nekada jednostavno nije fer. Fizički sam se osjećao mnogo bolje nego na utakmici sa Real Madridom, gdje sam se umorio u drugom poluvremenu," rekao je Suarez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti