Suarez: Gluposti su da Messi neće produžiti ugovor

Urugvajac vjeruje da će ostati

Suarez: Gluposti su da Messi neće produžiti ugovor

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone danas su na Nou Campu savladali Las Palmas sa 5:0 u meču 18. kola La Lige.

Katalonci su bez problema stigli do nova tri boda, a sjajan meč ponovo je odigrao Lionel Messi koji je postigao jedan gol. U posljednje vrijeme dosta se špekuliše o tome da Messi neće produžiti svoj ugovor sa Barcom, ali Luis Suarez ne brine previše oko toga.

"To je film koji su režirali mediji. Predsjednik je rekao da su pregovori u toku i da ima nekih stvari u kojima se ne slažu. Ipak, mi smo dosta mirni što se tiče svega toga jer znamo da će Messi produžiti svoj ugovor. Priče da će napustiti Barcelonu su glupost", rekao je Suarez.

Messijev današnji gol označio je novi rekord jer više nema timova u La ligi kojima Argentinac nije zatresao mrežu. Argentinski fudbaler u posljednje vrijeme pruža sjajne partije i sasvim je sigurno da Barcelona neće tek tako odbiti uslove koje traži ovaj fudbaler.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi