Suarez izgubio živce, 'nastradao' golman Villarreala

Očekuje ga žestoka kazna?

Suarez izgubio živce, 'nastradao' golman Villarreala

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone remizirali su sinoć na gostovanju protiv Villarreala (1:1) u okviru 17. kola španske La Lige.

Katalonska ekipa na gostovanju protiv Villarreala poraz je izbjegla u posljednjim minutama utakmice kada je fenomenalan gol iz slobodnog udarca postigao Lionel Messi. Nakon toga u sudijskoj nadoknadi Barca je pokušala doći do preokreta, ali je Villarreal uspio da se obrani.

U centru pažnje nakon sinoćnje utakmice nalazi se napadač gostujuće ekipe Luis Suarez koji je u finišu utakmice udario golmana Villarreala. U trenutku kada je Urugvajac shvatio da će Sergio Asenjo prvi doći do lopte odlučio je da ga "nenamjerno" udari.

Španski mediji prenijeli su danas da FS Španije istražuje ovaj potez napadača Barcelone, te da će najvjerovatnije biti kažnjen. Špekuliše se i da će Suareza očekivati žestoka kazna, ali da će više informacija biti poznato u narednih nekoliko dana.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi