Suarez: Nisam došao da asistiram već da zabijam, ali...

Urugvajac u dresu Barcelone

Suarez: Nisam došao da asistiram već da zabijam, ali...

Luis Suarez bio je najveće ljetno pojačanje Barcelone. Urugvajac je relativno nedavno dobio priliku igrati za svoj novi klub u kojem se, gledajući golgeterski učinak, nije baš najbolje snašao.

Ipak, ekipi ide dobro i to je ono što raduje sjajnog Suareza. Urugvajac ipak ističe da bi bio još sretniji da češće pogađa.

"Ne postižem mnogo golova ali ekipi ide dobro. Lako je igrati uz Messija, koji je prvi strijelac našeg kluba i on je taj koji posebno pravi razliku na terenu. Međutim, nije jedini takav. Tu su još Neymar, Iniesta...", započeo je Suarez pa se potom osvrnuo na individualni učinak.

"Meni je draže da ekipa dobije 5:0 a da pri tome ja ne budem strijelac, nego da pogodim i da dobijemo recimo 2:0. Ipak, u Barcelonu sam stigao prvenstveno da zabijam golove a ne da bilježim asistencije".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije