Suarez otkrio gdje će igrati nakon Barcelone

Želi se vratiti u Ajax

Suarez otkrio gdje će igrati nakon Barcelone

E. Čaušević

Urugvajski napadač Luis Suarez u ljeto 2014. godine odlučio je da svoju karijeru nastavi u dresu Barcelone.

Suarez je sa dosta uspjeha nosio dres Liverpoola, ali je onda stigla ponuda Barcelone koju ovaj napadač nije mogao odbiti. Urugvajac je pokazao da se radi možda o najboljem napadaču u ovom trenutku, a prije nekoliko dana osvojio je Zlatnu kopačku za najboljeg strijelca u Evropi u prošloj sezoni.

Ipak, mnogi su svjesni da će doći dan kada će Suarez napustiti Barcelonu, a čini se da je urugvajski napadač već odlučio koji će biti njegov sljedeći klub. Suarez je prve korake u Evropi napravio u Holandiji koja mu je ostala u lijepom sjećanju.

"Iskreno, volio bih se vratiti u Ajax jednog dana. Želim da se na taj način zahvalim tom klubu na svemu što su uradili za mene. Ajax je klub u kojem sam postao popularan i svijet je čuo za mene. Gotovo sam siguran da ću iz Barcelone otići u Ajax", rekao je Suarez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije