Suarez priznao Messiju da je krio veliku tajnu
Foto: EPA

Mora na operaciju

Suarez priznao Messiju da je krio veliku tajnu

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone večeras dočekuju ekipu Malage u okviru devetog kola španske La Lige.

Katalonski klub je još uvijek neporažen u novoj sezoni, a izabranici Ernestea Valverdea se nadaju da će večeras protiv Malage nastaviti svoj niz. Ipak, španski stručnjak bi mogao biti večeras u malim problemima zbog najava da će Luis Suarez propustiti utakmicu zbog povrede.

Poznato je da Suarez ima problema sa koljenom već neko vrijeme, a sve se pogoršalo kada je odlučio igrati za Urugvaj prošle sedmice. Iako su iz Barcelone tražili da Suarez bude pošteđen utakmica kvalifikacija za SP na kraju se to nije desilo.

Suarez je bio u sastavu u utakmicama protiv Atletico Madrida i Olympiakosa i činilo se da je sve u najboljem redu. Međutim, španski mediji su objavili da je Urugvajac odlučio otkriti veliku tajnu svom najboljem drugu Lionelu Messiju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno, Suarez je priznao Messiju da već duže vremena ima strašne bolove i koljenu i da je odlučio da ide na operaciju. To znači da će ovaj napadač neko vrijeme biti van terena u najgorem trenutku za Barcelonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije