Suarez proslavom gola provocirao golmana Leganesa
Foto: EPA

Osvetio se na najslađi način

Suarez proslavom gola provocirao golmana Leganesa

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone proteklog vikenda na gostovanju su savladali Leganes sa 3:0 u meču 12. kola španske La Lige.

Dvostruki strijelac na ovom meču bio je Luis Suarez koji je tako prekinuo golgeterski post. Urugvajac je bio u centru pažnje ovog meča, a imao je i nekoliko zanimljivih duela sa golmanom domaće ekipe Ivanom Cuellarom.

Sve je počelo početkom drugog poluvremena kada je Cuellar zakačio napadača Barcelone, a zatim je odglumio udarac. To mu je Suarez zamjerio i strpljivo je čekao osvetu. 

Ona je došla samo nekoliko minuta kasnije kada je Suarez postigao drugi gol, te je proslavio gol ispred golmana Leganesa. Šta se dešavalo na relaciji Suarez - Cuellar možete pogledati na OVOM linku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi