Subašić: Na stadionu Juventusa je kao u disku

Golman Monaca se prisjetio

Subašić: Na stadionu Juventusa je kao u disku

Fudbaleri Monaca odmjerit će snage protiv Juventusa u polufinalu Lige šampiona, odlučio je jučerašnji žrijeb u Nyonu.

Ove dvije ekipe su se prije dvije godine susrele u četvrtfinalu Lige prvaka, a tada je Juve slavio sa konačnih 1:0 u dva meča.

Golmana Monaca i jedan od najboljih golmana ove sezone u Ligi šampiona, Danijel Subašić, poručio je pred ovaj dvomeč kako je Juventus još uvijek iskusnija ekipa od Monaca, ali da ni njegov tim nije bez šansi.

"Bit će veoma teško. Juventus je sjajna ekipa. Oni su i dalje iskuniji od nas, ali nešto ćemo se i mi pitati. Oni su favoriti, ali ni mi nismo bez šansi. Do sada smo uspjevali postizati golove protiv svih ekipa, pa ćemo, vjerujem, i protiv njih uspjeti. Mi nismo opterećeni, igramo, špa šta Bog da", rekao je Subašić pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Juventus je zaista veliki klub. Čim zakoračiš na njihov stadion, to se osjeti. Prije dvije godine sam prvi put branio tamo i atmosfera je bila sjajna. Publika je prava fudbalska, a muzika je kao u disku. Za uspomenu sam uzeo dres jednog od mojih uzora, Gianluigija Buffona".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi