Subašić najvjerovatnije ostaje u Dynamu Dresden

Subašić najvjerovatnije ostaje u Dynamu Dresden

A. Beganović

Potencijalni bosanskohercegovački reprezentativac Muhamed Subašić i u narednoj sezoni će najvjerovatnije igrati za Dynamo Dresden kao posuđen igrač Olimpica.

Njemački mediji objavili su informaciju da su Dynamo i Olimpic postigli dogovor oko Subašića, prema kojem će potencijalni bh. reprezentativac i u narednoj sezoni ostati u Dresdenu kao posuđen igrač od sarajevskog premijerligaša.

"Jako smo blizu dogovora, jučer smo se čuli sa čelnicima Dynama i ostalo su još samo da dogovorimo neke sitnice", potvrđeno nam je iz Olimpica.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti