Subašić podvrgnut operativnom zahvatu

Problemi s preponama

Subašić podvrgnut operativnom zahvatu

A. Beganović

Povremeni bosanskohercegovački reprezentativac i igrač Dyamo Dresdena, Muhamed Subašić, podvrgnut je operativnom zahvatu prepona.

Operaciju je u utorak u Munchenu obavio doktor Ulrike Muscaweck.

Sa istim problemom Subašić je bio suočen i u aprilu prošle godine, kada je u Zagrebu podvrgnut operativnom zahvatu, no nakon kraćeg vremena bolovi su se ponovo vratili.

Njemački mediji pišu da povremeni bh. reprezentativac nije otputovao u Antalyju gdje će se do 21. januara Dynamo pripremati za nastavak sezone, a još uvijek se sa sigurnošću ne može tvrditi kada će se Subašić vratiti na teren.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.