Subotić: Neću da zarađujem sjedeći na klupi

Štoper Borussije nezadovoljan statusom u timu

Subotić: Neću da zarađujem sjedeći na klupi

D. Vejo

Žuta podmornica zaboravila je na nekada standardnog prvotimca Nevena Subotića. Srbijanski fudbaler nije se naigrao u dresu Milionera ove godine.

Svega 11 nastupa zabilježio je u dresu Borussije tokom minulog šampionata, te je tokom sezone zadobio i povredu ruke koja ga je udaljila nekoliko mjeseci sa travnate podloge. Ipak, on ne krije nezadovoljstvo trenutnim statusom u klubu.

"Navikao sam da igram fudbal na evropskom nivou. Bio sam standardan igrač, a sada sjedim na klupi i za to dobijam novac. Nisam svoj trud, rad i zalaganje uložio da bih grijao klupu. Želim da igram, to je nešto što sam sanjao još od malih nogu", rekao je za srbijanske medije fudbaler Borussije, Neven Subotić.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi