Subotić ostao bez rebra, na Instagramu ga nudi

Našalio se nakon operacije

Subotić ostao bez rebra, na Instagramu ga nudi

Srbijanski defanzivac Neven Subotić uspješno je podvrgnut operaciji tokom koje mu je odstranjeno rebro. 

Nakon operacije Subotić je pokazao da je vedrog duha i putem Instagrama se zahvalio svima na brizi i pažnji, uz videozapis u kojem nekom drugom nudi svoje rebro. 

"Hvala svima. Sve je prošlo u najboljem redu. Onima kojima je potrebno rebro, javljam se da imam jedno viška, godina proizvodnje 1998", našalio se Subotić. 

Subotić se nedavno bio dogovorio transfer u Middlesbrough, međutim do potpisa nije došlo nakon što je pao na ljekarskim pregledima. 

Dankeschön ihr Lieben :) Es ist alles gut verlaufen. Wer noch eine Rippe braucht, kann sich gerne melden, ich hab nun eine über, Baujahr 1988.

A video posted by Neven Subotic (@subotic4) on

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi