Subotić: Radovao sam se novoj sezoni kao dječak
EPA

Ništa od transfera na Otok

Subotić: Radovao sam se novoj sezoni kao dječak

Neven Subotić se oglasio nakon što je objavljeno da će morati propustiti cijelu narednu sezonu. 

Bivši srbijanski reprezentativac je prije nekoliko dana dogovorio saradnju sa Middlesbroughom, međutim transfer iz Borussije Dortmund je na kraju propao jer nije prošao liječničke preglede u novom članu Premiershipa. 

Nedugo zatim iz Borussije su saopštili da će Subotić biti podvrgnut operaciji rebara i cijelu sezonu će morati pauzirati. 

"Dragi prijatelji, želio sam izazov na kojem ću aktivno raditi. Sada ga imam, ali nažalost, nije na fudbalskom terenu. Uprkos pobjede nad trombozom i vremena uloženog da se pripremim za sljedeću sezonu, postalo je jasno da ću morati na operaciju. To je konačna odluka, iako sam vjerovao da sam to ostavio iza sebe", kazao je Subotić i dodao:

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Teško mi je jer sam se radovao novoj sezoni kao mali dječak koji će konačno živjeti svoj san. Ono što mi ostaje jeste san, mnogo napornog rada je ispred mene. Kao i uvijek, dat ću sve od sebe da se vratim i budem potpuno spreman", dodao je Subotić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi