Subotić zamjerio Lewi: U Dortmundu nije lako padao
EPA

Bivši saigrači

Subotić zamjerio Lewi: U Dortmundu nije lako padao

Subotnja utakmica između Kolna i Bayerna donijela je duel bivših saigrača iz Borussije Dortmund - Nevena Subotića i Roberta Lewandoskog. 

U pobjedi Bayerna od 3:0 Lewandowski nije uspio da se upiše u strijelce i par puta je teatralnim padovima pokušao da pridobije naklonost sudije, a upravo to mu je Subotić zamjerio nakon utakmice.

"Lewandowski je poput granate. Ima robusnu građu i dinamiku koju zna da iskoristi. Samo što u Dortmundu nije padao tako brzo, kao što radi danas", izjavio je Subotić i potom se osvrnuo na utakmicu. 

"Čekali smo nestrpljivo duel sa Bayernom, ali na kraju ne možemo da budemo zadovoljni. Nismo iskoristili svoje šanse i ubjedljivo smo poraženi. Bayern je imao mnogo veći posjed lopte", podvukao je srbijanski fudbaler. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi