Sudbina Miralema Pjanića u rukama Rudija Garcije

Da li će reprezentativac BiH ostati na Olimpicu?

Sudbina Miralema Pjanića u rukama Rudija Garcije

Paris Saint-Germain i Manchester United još uvijek čekaju razvoj situacije u Rimu i nadaju se da Pjanić neće potpisati produženje ugovora sa rimskom Vučicom. 

Međutim vijesti koje stižu iz Vječnog grada nisu dobre za Francuze i Engleze. Prema pisanju medija na Apeninima Pjanić je jako blizu potpisa novog ugovora. Naš reprezentativac ključni je igrač Vučice, a čelnici kluba sa Olimpica pokušavaju svim silama zadržati veznog igrača u svojim redovima. 

Talijanski mediji danas su prenijeli informaciju kako Pjanić čeka potvrdu informacije da će i u narednoj sezoni ekipu iz Rima predvoditi Rudi Garcija, koji se nakon odlične sezone na Olimpicu sve više dovodi u vezu sa evropskim velikanima. Navodno je za usluge Garcije najviše zainteresovana katalonska Barcelona. 

Pjanić bi po novom ugovoru trebao zarađivati četiri miliona eura godišnje, a odštetna klauzula bila bi postavljena na 30 miliona eura. Čini se da Pjanićeva sudbina na Olimpicu ovisi o odluci Rudija Garcije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.