Šuker: Iznenađenje na SP-u? Mogla bi to biti BiH

Predsjednik HNS-a za Fifa.com

Šuker: Iznenađenje na SP-u? Mogla bi to biti BiH

E. Škorić

Reprezentaciju Bosne i Hercegovine mnogi vide kao jedno od iznenađenja na Svjetskom prvenstvu u Brazilu...

Legenda hrvatskog nogometa i predsjednik HNS-a, Davor Šuker, jedan je od onih koji puno očekuju od Zmajeva na Mundijalu.

"Sanjamo o tome da iznenađenje SP-a budemo mi. Kada bih nešto mogao promijeniti, volio bih da nismo imali toliko ozljeda. Ali i to je dio igre. Samo treba uživati i igrati nogomet, to je naš moto. Nadam se da Hrvatska može iznenaditi kao što je iznenadila i 1998. Samo moramo biti tihi i polako se pripremati. Znamo što moramo napraviti: igrati nogomet. Iznenađenje turnira mogli bi biti i BiH, Belgija ili Čile", rekao je Šuker za FIFA-inu službenu web stranicu.

Ko bi mogao biti najbolji strijelac prvenstva?

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Cristiano Ronaldo, Fernando Torres, Mario Mandžukić, Neymar, Fred...", smatra Šuker, svjestan i sam da je u nogometu sve moguće i da je teško unaprijed proglasiti pobjednika, prvog strijelca...

Istina, ali ako ništa, bit ćemo sretni ako nekadašna devetka Vatrenih pogodi s prognozom da bi BiH mogla biti iznenađenje u Brazilu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.