Sule: Nije mi bilo teško odbiti ponudu Chelseaja

Izabrao Bayern

Sule: Nije mi bilo teško odbiti ponudu Chelseaja

Odbrambeni fudbaler Hoffenheima Niklas Sule izjavio je kako je lako odbio Chelsea zbog Bayerna. 

Nijemac je još ranije potpisao petogodišnji ugovor sa Bayernom i novom klubu će se zvanično priključiti u julu, a otkrio je i kako ima istine špekulaciji da ga je u svojim redovima želio vidjeti i londonski Chelsea. 

Sule je na kraju ocijenio kako još nije vrijeme za transfer u Englesku.

"Istina je, bila je ponuda iz Chelseaja. Ipak, Bayern je jedan od najbolja tri kluba na svijetu i nisam dugo razmišljao. Lako mi je bilo odlučiti gdje da idem, ocijenio sam da je previše rano da odem u Englesku. Nijedan klub me nije privukao kao što je Bayern", izjavio je Sule. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bayern je za njega platio obeštećenje od 20 miliona eura, a ovim transferom minhenski klub je dodatno osnažio konkurenciju u zadnjoj liniji. 

U protekloj sezoni Sule je odigrao 21 utakmicu u Bundesligi i postigao je jedan gol. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi