Fudbaler Sarajeva pred duel sa Kukesijem

Suljić: Greške nam se ne smiju ponavljati

Večeras je na rasporedu revanš susret drugog pretkola Evropske lige u kojem će Sarajevo na stadionu Asim Ferhatović Hase dočekati albanski Kukesi. 

Pred ovaj duel razgovarali smo sa fudbalerom Sarajeva, Asmirom Suljićem koji je istakao da Sarajevo uz pravu igru može do trećeg pretkola.

"Moramo pokušati greške svesti na minimum. Svaku grešku koju smo napravili protivnici su iskoristili. Ja se nadam da ćemo pokazati da je to iza nas i da ćemo slaviti," rekao je Suljić. 

"Dosta smo se pojačali u ovom periodu. Potrudit ćemo se da i njima obezbjedimo priliku da igraju Evropu protiv Metalurga," rekao je Suljić. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.