Suljić izabran u idealni tim mađarskog prvenstva

Bh. internacionalac

Suljić izabran u idealni tim mađarskog prvenstva

Asmir Suljić, bh. internacionalac koji nosi dres Ujpesta, izabran je u idealni tim mađarskog prvenstva.

Iako sezona u Mađarskoj još uvijek nije skroz završena, igrači i treneri u tamošnjem prvenstvu odabrali su najboljih jedanaest ovosezonskih igrača, a mjesto u idealnom timu našao je i Asmir Suljić. 

Suljić je mjesto u idealnom timu sezone našao zahvaljujući sjajnim igrama u Ujpestu, za koji je u dosadašnjem dijelu prvenstva postigao tri pogotka i upisao šest asistencija. 

Idealni tim mađarske OTP Bank Lige čine: Dibusz Dénes (FTC) – Fiola Attila (Puskás Akadémia), Juhász Roland (Videoton), Szolnoki Roland (Videoton) – Varga József (DVSC), Gera Zoltán (FTC), Kanta József (MTK), Hajnal Tamás (FTC) – Nikolics Nemanja (Videoton), Böde Dániel (FTC), Asmir Suljic (Újpest).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.